Afrodite Cosmetics

Cu noi, dragi vizitători, aveți numai de câștigat! Vă așteptăm cu avantaje permanente dacă deveniți clientul sau coordonatorul nostru. Vă dăm o șansă să deveniți independent pe plan financiar în condiții extrem de avantajoase: fiind propriul dumneavoastră șef. Noi vă oferim un câștig de până la 40% din valoarea comenzii dumneavoastre (dacă sunteți client) și în plus vă dăm un bonus de până la 18% din valoarea comenzii persoanelor înscrise de dumneavoastră (dacă sunteți coordonator).*

Dacă sunteți curioși de produsele noastre, dacă doriți să-i încercați, plasați-vă comanda chiar acum pe site-ul www.afrodite.ro !

Pentru a nu rata această șansă unică, înregistrați-vă azi ȘI CEREȚI BROȘURA AFRODITE!

Afrodite Cosmetics Vă așteaptă cu o gamă largă de produse cosmetice și produse de uz casnic. Vă oferim produse de calitate la prețuri excepționale, obiectivul principal al companiei noastre fiind satisfacerea clienților noștrii și tocmai de aceea ținem cont și luăm în considerare toate opiniile si sugestiile primite.

Cu noi, dragi cumpărători, economisiți timp şi bani, pentru că noi Vă furnizăm produsele direct de la producători, garantând astfel un preț extrem de atrăgător pentru toți clienții noștrii. Prin urmare, vă încurajăm să încercați produsele noastre și vă garantăm că o să fiți multumiți atât de prețuri cât și de calitatea produselor.

Stimat cumpărător, pentru că vă confruntați cu problema că trebuie să decideți ce comandați, fără a mirosi, a simți parfumul, forma, textura produsului, vă oferim posibilitatea ca în momentul primirii comenzii Dvs. să returnați produsul cu care nu sunteți mulțumit, plătind astfel valoarea facturii redusă cu prețul produsului returnat.

Vă stăm la dispoziție cu cea mai mare plăcere pentru orice solicitare, întrebare sau sugestie.

Vă mulțumim și sperăm într-o colaborare reușită, Cu respect,

Afrodite Cosmetics | www.power-flex.ro